Panasonic Support

Skapad av Ingemar Hägg, Ändrad den Tue, 22 Jun 2021 vid 05:25 PM efter Ingemar Hägg

Har du köpt Panasonic hos Danmon hjälper vi dig med din service och support.

Snabbast är ändå att registrera sina produkter och felanmäla hos Panasonic.
Under garanti hämtar de på plats och skickar tillbaka inom kort tid.
I vissa fall kan man även få en låneenhet.

---------------

Registrera en reparation online genom att besöka http://business.panasonic.eu/service/ och följ dessa steg:

1. Skapa ett nytt konto (alternativt logga in på redan befintligt konto)
  2. Registrera din/dina produkt/produkter
  3. Skicka in din reparationsförfrågan
  4. Spåra reparationsstatusen i realtid

När din enhet är reparerad och skickad kommer du att få ett automatiserat email innehållandes trackingnumret för din försändelse.

Fördelar med att använda vår Business Service websida för att boka en reparation:

• Realtidsuppdateringar av status för din reparation
  • Notifikation om när din reparation är färdig och fraktad
  • Översikt av dina produkter
  • Tillgång till vår databas med artiklar relaterade till våra produkter och tjänster

Viktig information:

• Det är viktigt att du läser och sätter dig in i våra villkor när du bokar en reparation.
  • När vi emottagit din bokning skickas en bekräftelse via mail.
  • Vi kan i vissa fall begära ett kvitto för din produkt för att kunna fastställa om den omfattas utav garanti.
  • För reparationer som inte omfattas av garanti: Om en offert avvisas förbehåller vi oss rätten att ta ut en åsatt avgift för att täcka endel av kostnaderna för undersökning samt frakt.
  • För reparationer som inte omfattas av garanti: Om en offert avvisas förbehåller vi oss rätten att ta ut en åsatt avgift för att täcka endel av kostnaderna för undersökning samt frakt.

Om du behöver hjälp med att registrera dig online, finner du en guide här.

Panasonic BUSINESS Support

Panasonic System Communications Europe - CS Centre

Panasonic Manufacturing UK Ltd

Wharfedale Road

Cardiff – CF23 7XB

United Kingdom

Tel: https://business.panasonic.eu/telephone-service

E-mail: business.service@eu.panasonic.com

Web: https://business.panasonic.eu/service