AVID Nexis Support

Skapad av Ingemar Hägg, Ändrad den Mon, 11 Dec 2017 vid 01:59 PM efter Ingemar Hägg

AVID

Här hittar du AVID mjukvaror om du har ett aktivt supportkontrakt.
Du får mjukvarusupport samt nya delar (hårddiskar mm.) skickat direkt hem till dig med expressfrakt.

Där finns även AVID helpdesk (support center portal) vid support innanför och utanför kontorstid.

Manualer, filmer och ReadMe hittar man lättast hos Freddylinks.

Om du vill prata med oss eller att AVID inte ger svar på din fråga är du välkommen att göra ett ärende hos oss.

Danmon Group Sweden / Soundware Helpdesk